Auto laten coaten?

Coatings zorgen voor een extra berschermlaag op de vernis die de lak langdurig beschermd. Ze zijn tot 50% harder dan een klassieke vernislaag en extreem vuil en water afstotend.

Lak coating

vanaf € 250,00 excl BTW
Meer info?

De prijzen zijn een basisprijs. Omdat elke wagen uniek is en nood heeft aan een andere aanpak of langere tijdsduur word de wagen eerst bekeken. Daarna kan er een definitieve prijs offerte gemaakt worden.

Wat is een keramische coating?

Coatings zorgen voor een extra beschermlaag op de vernis die de lak langdurig beschermd. Zo'n coating of beschermlaag is tot 50% harder dan een klassieke vernislaag en extreem vuil en water afstotend. Zowel voor een nieuwe of oudere auto kan een coating krijgen voor extra bescherming.

Waarom een keramische coating of lakverzegeling?

  • Straatvuil, stof, zand
  • Milieuverontreiniging
  • Diverse weersomstandigheden
  • Strooizout
  • Zure regen
  • Vogeluitwerpselen
  • Etc.

De lak wordt meer water en stofafstotend en ook iets krasvaster.

Een keramische glascoating kan je altijd op de lak zetten. Maar dit is niet aan te raden zonder de auto gepolijst te hebben.
Anders blijven de krassen van op de lak onder de keramische coating zitten. Zo blijf je de krassen dus zien.

Dus de lak wordt altijd eerst gepolijst voor wij over gaan tot coaten.

Bij nieuwe wagens zijn er ook al krasjes of beschadigingen aanwezig op de lak. Maar in mindere mate als op een tweedehands wagen.
Daarom word er bij een nieuwe wagen die gecoat moet worden altijd eerst besproken met de klant of wij de lak wel of niet gaan Auto polijsten voor een glanzende lak. Zo kan er ook een beetje naar het budget van de klant gehandeld worden.

De vanaf prijs hier boven vermeld is een vanaf prijs voor een nieuwe wagen zonder te polijsten. Als wij eerst moeten polijsten, wordt er na inspectie van de wagen een offerte gemaakt.

  • De vanaf prijs voor polijsten + coaten is 450 ex BTW.

Er zijn coatings voor lakwerk, ruiten, velgen, rubbers, kunststof onderdelen en zelfs uw lederen zetels.

Extra's
Polijsten
vanaf € 240,00 excl BTW

Coating

bekijk meer referenties