Keramische coatings

vanaf € 500,00 excl BTW

Bescherm uw wagen tegen externe invloeden

Een doeltreffende coating beschermt de lak van uw wagen langdurig. Onze coatings zijn tot 50% harder dan een klassieke vernislaag en extreem vuil- en waterafstotend. 

Langdurige lakbescherming

Een glascoating of keramische coating geeft uw autolak een extra beschermlaag. Die zorgt er niet alleen voor dat uw wagen beter beschermd is tegen externe invloeden zoals straatvuil, strooizout, vogeluitwerpselen, zuren regen… , maar nadien ook gemakkelijker te reinigen en te onderhouden is.

Zowel nieuwe wagens als oudere auto’s hebben baat bij een keramische coating aangezien uw autolak met een keramische coating ook krasvaster wordt. Traditionele coatings beschermen uw wagen 2 tot 3 jaar, premium coatings een 5-tal jaar. Uniek, en enkel bij RS Detailing te vinden, zijn keramische coatings die tot zelfs 9 jaar bescherming bieden.

Het gebruik van een premium coating heeft als extra voordeel dat uw autolak een zelfhelend effect krijgt. Met het licht van de zon en warmte verdwijnen krasjes. 

Polijsten

Voor we een coating aanbrengen op uw wagen wordt de lak eerst gepolijst. Zo vermijden we dat eventuele krassen op de lak onder de keramische coating blijven zitten en zichtbaar blijven. Bij nieuwe wagens zijn vaak ook al miniscule krasjes of beschadiging aanwezig op de laklaag. Daarom bespreken we altijd eerst met de eigenaar of de auto gepolijst moet worden of niet.

Het polijsten en coating van uw auto kan vanaf 450 euro, exclusief btw. Hierbij bezorgen wij u steeds eerst een offerte.

Wist u trouwens dat er ook coatings zijn voor de ruiten, velgen, rubbers, kunststof onderdelen en zelfs lederen zetels van uw wagen?

Meer info?

De prijzen zijn een basisprijs. Omdat elke wagen uniek is en nood heeft aan een andere aanpak of langere tijdsduur word de wagen eerst bekeken. Daarna kan er een definitieve prijs offerte gemaakt worden.

Contacteer ons
vanaf € 500,00 excl BTW
Extra's

Polijsten

vanaf € 240,00 excl btw
Klaar om uw auto onder handen te nemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
of kom eens langs in onze winkel.

Contacteer ons