Innovacar sp1 prewash 4.54 l
#79281
Innovacar sp1 prewash 4.54 l

Innovacar sp1 prewash 4.54 l

#79281
In voorraad
€ 56,46

VOORWASSEN MET ONZE FORMULE OP ENZYMEN (ECO boost)

SP1 is een schuimreiniger met de meest kwalitatieve formule die we ooit hebben ontwikkeld en is ‘s werelds eerste op enzymen-gebaseerde voorwas voor detailers met een diep reinigende werking (patent nr. 14730984.3).

SP1 verwijdert zelfs het meest hardnekkige organische vuil en dankzij de enzymen die meerdere keren op dezelfde moleculen kunnen werken – vuilsubstraat (bijv. Een laag grond), garandeert een kleine hoeveelheid SP1 een uitstekende en grondige reiniging *, waardoor de eerder aangebrachte of nog aan te brengen beschermingslagen langer meegaan.

De unieke formule verwijdert gemakkelijk allerhande vervuiling waaronder ook van insecten, olie en vet zonder mechanische actie en zonder beschadiging aan gecoate oppervlakken. Ondanks dat het een pH van 11,50 heeft, is dit product veilig op delicate auto-onderdelen door de afwezigheid van natriumhydroxide en het gebruik van plantaardige oppervlakteactieve stoffen, die “spanningsscheuren” op plastic materialen verminderen. De formule is fosfor-, EDTA- en NTA-vrij.

* Vergeleken met de enzymvrije lijn.

https://youtu.be/VFSk0uY8Prk?list=PLiCj-rS9pAb0yuv...