Innovacar ds scale 100ml

#79289
In voorraad
€ 12,54

SHAMPOO & DECONTAMINERENDE BEHANDELING EN LIMESCALE INHIBITOR

DS is een nanoshampoo met zure pH. De innovatieve formule grijpt en verwijdert de film geproduceerd door kalkresten en zure regenresten, waardoor het effect van de eerder aangebrachte beschermende lagen wordt verlengd. De unieke concentraatformule ontvet, zuivert en bereidt het oppervlak voor op nano-coating, zowel op de ramen als op de carrosserie.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN: Voor onderhoud of als schuimshampoo, verdun 20 ml van het product in 1 liter water (1:50), spray over de hele auto, was met een Fra-Ber hoogwaardige handschoen en wacht 1-3 minuten voordat u spoelt grondig. Het product kan ook worden aangebracht met een schuimpistool, puur of vooraf verdund in 1: 3. Een toepassing om de 3 wascycli wordt aanbevolen om het oppervlak te zuiveren. Voor decontaminatie of in geval van zure regen, gebruik het product puur of verdund 200 ml in 1 liter water (1: 5) en maak één nat paneel tegelijk schoon met een handschoen of een wattenschijfje. Spoel het oppervlak.

OPGLET: Breng het product niet aan op hete oppervlakken en laat het niet drogen. Laat het product niet lang op ramen of andere oppervlakken liggen.

VERBRUIK: 15 ml / paneel (zuivere decontaminatie) – 20 ml / auto voor onderhoud.

https://youtu.be/8jaE2fEmuIQ